La tortuga babaua és la protagonista de la nova exposició de Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/8/2020

Fins el proper 31 d’agost podeu visitar l’exposició “A pas de tortuga babaua”, de GEPEC-Ecologistes de Catalunya. Està organitzada per la a Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra i està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Es tracta d’una exposició sobre la història fictícia d’una tortuga babaua a la nostra costa. L’objectiu és mostrar la riquesa de fauna i flora i difondre entre la població que cal trucar al 112 en cas de trobar qualsevol animal salvatge marí.

L’exposició consta de 10 panells en els quals el públic podrà pintar amb aquarel·la a partir d’un joc de cartes amb imatges de les més de 80 espècies representades. És apta per a infants de més de 9 anys i adults. L’exposició forma part  del programa d’educació ambiental 2020 de la Regidoria de Sostenibilitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This