Torredembarra reforça la recollida d’escombraries porta a porta als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/8/2020

La Regidoria de Sostenibilitat portarà a terme del 4 al 8 d’agost una campanya de reforç de la recollida d’escombraries porta a porta als barris de Babilònia, de Sant Jordi i de Clarà. Per aquest motiu, s’ubicaran uns punts fixos de repartiment de material de 10 a 13 hores, que seran els següents al parc de Cal Llovet, davant de la Biblioteca (Babilònia), davant de la farmàcia de Sant Jordi i a Clarà, davant del parc ubicat a la cruïlla entre camí del Moro i carrer de Pere Romeu.

A més, durant tot el mes d’agost, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, es podrà seguir recollint el material a Cal Bofill, Centre d’Activitats Mediambientals.

Foto: Repartiment de cubells del porta a porta a Cal Bofill, aquest mes de juliol. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This