El Pleniluni Circus torna aquest agost a Torredembarra adoptat a la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/7/2020

Els dies 6, 7 i 8 d’agost arriba una nova edició del Pleniluni Circus a Torredembarra de la mà de la Regidoria de Turisme i la Companyia Passabarret. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, explica que la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i els espectacles s’oferiran, majoritàriament, a l’espai Pet d’ovella-Roca Foradada, al port esportiu, amb l’aforament limitat, el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi. Tots els actes són gratuïts.

El programa d’actes és el següent:

Dijous 6 d’agost a les 20 h. Espectacle ” Disco Delivery” amb DJ Capuzzi & La Señorita X. Espectacle hilarant, ple d’alegria, humor i amor.

Divendres 7 d’agost a les 20 h. Espectacle” Total Glamour” amb The Sullivan’s. Espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música i humor.

Dissabte 8 d’agost a les 20 h. Espectacle itinerant ” Terrabastall de circ” amb Xarop de Canya. Espectacle de circ mòbil pel passeig de Rafael Campalans, sortida i arriba a la Casona.

Dissabte 8 d’agost a les 22.30 h. Espectacle ” Pekenio Náhuel”. Un pallasso esbojarrat i atrevit, on el públic juga un paper fonamental i imprescindible.

Reserva prèvia a partir de l’1 d’agost al telèfon 977 64 45 80 o al correu electrònic turisme@torredembarra.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This