El far de Torredembarra es podrà visitar aquest mes d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/7/2020

L’èxit de les visites guiades al far de Torredembarra aquest mes de juliol ha impulsat la Regidoria de Turisme ha posar en marxa novament les reserves en línia a través de la seva pàgina web per a noves visites el mes d’agost. Al juliol, s’han ofert una vintena de visites, amb la participació de 139 persones.

Són visites per a un màxim de 5 persones i del mateix nucli familiar, amb ús obligatori de mascareta per a poder accedir a l’equipament. Es poden reservar en línia visites en català i en castellà. Les franges horàries de la visita inicialment són al vespre. Per a realitzar-la en anglès, francès o alemany, cal contactar amb l’oficina de Turisme al telèfon 977 644 580.

La tarifa general és de 3 euros per persona. També hi ha tarifa reduïda d’1,5 euros aplicable a menors de 18 anys, titulars del Carnet Jove i majors de 65 anys. La visita no es recomanable a menors de 10 anys. El pagament s’haurà de fer efectiu el mateix dia de la visita al far. Preferiblement amb targeta bancària.

Foto: Una imatge de l’interior del far de Torredembarra. / ANNA F./AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This