L’Onada grava un vídeo molt especial per tancar un curs 2019-2020 marcat per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/7/2020

El centre de la Fundació Onada a Torredembarra celebrava cada estiu l’Onada a La Fresca, una festa amb tots els seus usuaris, treballadors i famílies. En aquest any marcat per la Covid-19 no es podrà l’Onada a la Fresca. Però no s’han conformat amb no fer res i han gravat un vídeo que han volgut compartir amb tothom.

“La Fundació Onada Torredembarra arranquem la darrera setmana abans de les vacances d’estiu! Per nosaltres, per tot l’equip i per als nois i noies, per tota la família ONADA, cada any és una setmana molt important i que encarem amb molta il·lusió en ple preparatius per l’Onada a La Fresca. Enguany, ens trobem amb una realitat que ens trastoca les nostres rutines, que no ens permet estar junts i compartir; però com que us tenim al cap (i al cor!) no volem deixar de fer algo especial… Ho fem per nosaltres, per les famílies, per tots els voluntaris/es, entitats i associacions amb qui col·laborem i que ens ajuden… Ho fem perquè venim d’uns mesos complicats i aquestes petites estones ens omplen molt!  Esperem que us agradi, que us arribi endins i que ho gaudiu com nosaltres hem fet preparant-ho!!! Aquí va la nostra Onada a La Fresca 2020 en la distància…”, expliquen de de l’Onada.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This