El servei de platja per a persones amb mobilitat reduïda es du a terme a Baix a mar amb mesures adaptades per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/7/2020

La platja de Baix a Mar de Torredembarra ja disposa des de fa anys del servei de bany per a persones amb mobilitat reduïda com són la pèrgola amb zona d’ombra, cadires amfíbies, lavabos públics adaptats, rampes adaptades i reserva d’aparcament. Enguany, tot i la situació marcada per la Covid-19, el servei es manté però amb les mesures de seguretat adaptades.

Per evitar al màxim la propagació de la malaltia, els socorristes no poden acompanyar la persona que utilitza la cadira amfíbia, sinó que ho ha de fer un acompanyant de la seva unitat familiar o persona que en tingui cura. En tot moment, el servei de vigilància està pendent que no es produeixi cap incidència.

A més, és necessari reservar dia i hora per poder garantir que es disposarà de la cadira i que hi haurà temps suficient per a netejar-la i desinfectar-la entre ús i ús. Les persones interessades poden fer la reserva a la mateixa caseta del Servei de Socorrisme de Baix a Mar o al telèfon 676490419. Pel que fa a la pèrgola amb zona d’ombra, cal mantenir les distàncies i es fa control d’aforament.

Cal recordar que aquest 2020 l’organització de la Bandera Blava ha atorgat a Torredembarra la distinció temàtica com a platja inclusiva per trencar les barreres arquitectòniques i atendre les persones amb diversitat funcional.

Foto: Un socorrista amb una cadira amfíbia a la platja de Baix a Mar de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This