S’activa el protocol per Covid-19 als horts de Cal Dània, a l’espera dels resultats d’una prova mèdica

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/7/2020

L’Ajuntament de Torredembarra ha activitat aquest dijous, 23 de juliol, el protocol per Covid-19 als horts ecològics de Cal Dània com a mesura de precaució després que un familiar d’una de les persones que tenen contacte amb les instal·lacions estigui a l’espera de la prova mèdica per a detectar si és un cas positiu. Ja s’ha contactat amb els usuaris i usuàries dels horts per explicar-los que no podran tornar-hi fins que es coneguin els resultats de la prova.

Si es donés el cas que el resultat fos positiu, aleshores s’informarà als afectats del protocol a seguir que marqui el Departament de Salut de la Generalitat i de les mesures a prendre per part de l’Ajuntament.

Foto: Una imatge d’arxiu dels horts ecològics de Cal Dània. / ANNA F. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This