Detingut un jove a Torredembarra per amenaces amb arma blanca de 48 centímetres

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/7/2020

La Policia Local de Torredembarra ha fet pública aquesta imatge. Es tracta d’un ganivet de grans dimensions, amb una fulla de 48 centímetres, que hauria estat utilitzat un jove per amenaçar-ne uns altres a la zona del passeig de Rafael Campalans de Torredembarra.

Agents del cos policial van detenir la matinada de diumenge aquest jove veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb arma blanca i desordres públics. Hores més tard de la detenció van trobar l’arma blanca al lloc del fets.

De fet, al voltant de dos quarts de cinc de la matinada de diumenge, la Policia Local va ser alertada d’una baralla en què un jove portava un ganivet. Quan els agents van arribar, el noi els va increpar i insultar i va sortir corrents. Després d’una persecució a peu, el van detenir.

Foto: Una imatge del ganivet intervingut per la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This