Aquest 25 de juliol podràs donar sang a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/7/2020

El Casal municipal de Torredembarra serà l’escenari aquest proper dissabte, 25 de juliol, de 10 a 14 hores, d’una nova campanya de donació de sang. Cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

A causa de la Covid-19, s’hauran de seguir unes mesures, com rentar-se les mans just abans de fer la donació o usar un bolígraf d’un sol per omplir el qüestionari o porta’l emplenat de casa descarregant-lo abans aquí. També es prendrà la temperatura al donant i s’haurà de portar guants i mascareta.

La donació de sang només dura 20 minuts i pot ajudar millorar la salut de tres pacients. A Catalunya hi ha 260.000 donants cada any. A l’estiu les donacions baixen i els hospitals catalans veuen baixar de forma preocupant les reserves i per això es fa una crida especial a donar sang en aquesta època.

Foto: BANC DE SANG I TEIXITS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This