Les noves mesures contra la Covid-19 obliguen a celebrar telemàticament la Junta de Seguretat de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/07/2020

La Junta Local de Seguretat de Torredembarra, que s’havia de celebrar aquest proper dilluns, 20 de juliol, de manera presencial amb la participació, entre d’altres, del conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, es durà a terme finalment de manera telemàtica.

Aquesta decisió s’ha pres després de les noves mesures de seguretat sanitària que s’adopten a l’àrea metropolitana de Barcelona per evitar la propagació de la Covid-19, tenint en compte que una part important dels assistents a la reunió provenen d’aquesta regió.

En aquesta Junta Local de Seguretat hi participaran el conseller d’Interior, Miquel Buch; l’alcalde, Eduard Rovira; i representants de la Subdelegació del Govern, dels Ajuntaments d’Altafulla i de Creixell, altres càrrecs d’Interior i comandaments de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

En les darreres setmanes s’han produït diversos episodis de delinqüència i violència amb menors implicats a Torredembarra i també preocupen les ocupacions il·legals d’habitatges, com diferents casos a d’Altafulla. Aquests temes i altres s’abordaran en aquesta trobada.

Foto: El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, participarà dilluns a la Junta Local de Seguretat de Torredembarra. / VIQUIPÈDIA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This