Reparació d’urgència de la canonada del clavegueram al carrer de Ferran de Querol de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/7/2020

El proper dilluns, 20 de juliol, s’iniciarà l’execució d’una obra d’urgència per a reparar 60 metres de canonada de la xarxa de clavegueram d’aigües residuals al carrer de Ferran de Querol, en el tram comprès entre el carrer del Mercat i el carrer de Tarragona de Torredembarra.

Aquesta actuació comportarà, segona informa la Regidoria de Via Pública i Manteniment, que en aquest tram el trànsit de vehicles quedi tallat, així com l’entrada als garatges particulars dels edificis. Només es permetrà l’accés a vianants.

Es preveu que les obres tinguin una durada d’entre vuit i deu dies i estan contemplades en la normativa sobre limitacions d’obres a l’estiu, que preveu que es puguin fer obres a la via pública, entre altres motius, per a reparacions urgents de serveis públics.

Foto: Una imatge del carrer Ferran de Querol. ANNA F../AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This