L’Ajuntament de Torredembarra es reuneix amb el Consolat del Marroc per cercar solucions als darrers incidents

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2020

El Consolat del Marroc ha mogut fitxa per a buscar solucions als incidents d’ordre públic viscuts al municipi darrerament. Aquest dimarts pel matí, 14 de juliol, l’alcalde, Eduard Rovira, i representants policials s’han reunit amb el Consolat del Marroc a Tarragona amb l’objectiu d’iniciar una estreta col·laboració entre les diferents institucions per a buscar solucions als incidents d’ordre públic que ha viscut el municipi els darrers dies.

La reunió ha tingut lloc a l’ajuntament de Torredembarra a petició del mateix Consolat del Marroc, interessat en què incidents amb la participació de persones del seu país no afectin la bona convivència amb la gran majoria de ciutadans. A més, s’ha determinat que els contactes amb el consolat es mantindran de manera regular en el futur per a dur-ne a terme un seguiment.

A la reunió hi ha pres part l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; la cònsol general del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri; el cònsol adjunt, Abdellatif Maalmy; el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal, i l’inspector en cap de l’àrea bàsica dels Mossos d’Esquadra al Tarragonès, Ramon Franquès.

Foto: L’ajuntament de Torredembarra ha estat l’escenari d’aquesta reunió. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This