El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer 2020 estrena categoria de fotoperiodisme i una pàgina web

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/7/2020

L’Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Repsol, amb la col·laboració del Port de Tarragona, han presentat aquest dilluns, 6 de juliol, una nova edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. La XXXIII edició del prestigiós guardó presenta com a novetat principal la categoria Fotoperiodisme Camp de Tarragona, dotada amb 3.000 euros i que premiarà una imatge vinculada informativament a les comarques del Camp de Tarragona, realitzada amb la finalitat de ser publicada a mitjans de comunicació o agències de notícies.

A més de posar en valor la fotografia com a gènere periodístic, la nova categoria pretén reivindicar la tasca ingent que duen a terme els reporters gràfics, plasmant de manera fidedigna la representació de fets noticiables.

Una altra novetat és la posada en marxa demà de la pàgina web www.premimanyeiflaquer.cat, que concentrarà tota la informació del Premi, com ara la història des de la seva creació l’any 1970, la biografia del periodista Joan Mañé i Flaquer, les bases, notícies d’actualitat o l’històric de guanyadors, entre els quals destaquen noms com els de Josep Maria Casasús, Josep M. Huertas Clavería, Àngel Casas o Antoni Arbonés.

A l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, com a entitats organitzadores del Premi, i a Repsol, com a principal patrocinador, se suma aquest any, com a col·laborador, el Port de Tarragona, fet que contribuirà a la consolidació del guardó com a referència del Camp de Tarragona.

Les novetats presentades avui consoliden l’etapa iniciada l’any passat, amb la incorporació de la categoria Periodisme Camp de Tarragona i diverses modificacions a les bases per fer créixer el Premi, reforçar les comarques del Camp de Tarragona com a escenari d’interès periodístic en totes les seves vessants i potenciar la qualitat del periodisme que es fa al territori. Un total de 81 treballs van optar a guanyar alguna de les categories a concurs.

MÉS INFORMACIÓ: Descarrega’t les bases

Foto: Una imatge de la presentació del La XXXIII Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This