Les oficines de la Regidoria d’Acció Social de Torredembarra reobren el 6 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/7/2020

La Regidoria d’Acció Social ja té preparat el pla de reobertura de les oficines ubicades al primer pis del número de l’avinguda de Lluís Companys, que tornen a rebre el públic a partir d’aquest dilluns, 6 de juliol. El personal de la Regidoria ha dut a terme teletreball des de l’inici de l’estat d’alarma per la pandèmia per la Covid-19 i ha mantingut l’atenció telefònica, com us explicàvem en aquest article. Durant el mes de juny, l’equip de la Regidoria d’Acció Social, tot i estar les oficines tancades, ha realitzat treball presencial atenent la presentació o signatura de documentació urgent, tasques administratives, atenció telefònica i organitzant les instal·lacions per la reobertura. L’horari d’obertura serà de 9 a 14 hores.

Tot aquest pla d’obertura de les oficines d’Acció Social compta amb la incorporació de mampares en els diferents espais, canvis d’ubicació de mobiliari per a garantir les distàncies de seguretat sanitària i disposar del material d’higiene i prevenció necessari. L’ús d’alguns espais com la sala d’espera i els lavabos queden anul·lats per als usuaris i usuàries.

L’atenció personal es farà amb cita prèvia, tant dels serveis tècnics com de serveis administratius, per tal de garantir l’aforament i les mesures preventives per ciutadans i treballadors. Les oficines compten amb personal de control d’accessos que vetllarà perquè l’accés a les instal·lacions es faci amb les mesures recomanades com presa de temperatura, l’ús de mascaretes, higiene de mans i aforament.

La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha explicat que tot i haver continuat atenent les necessitats de la població, reinventant els serveis, estan molt contents que poc a poc es pugui tornar a tenir contacte presencial amb els usuaris i usuàries, tan essencial en l’atenció social.

Els telèfons de la Regidoria són els següents (horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores):

– Per a consultes i cita prèvia: Tel.  977 13 15 79

– Servei de Psicologia Clínica / SIAD. Tel. 663 96 67 50

– Servei Orientació Laboral. Tel. 664 05 06 38

– Servei Primera Acollida /Immigració. Tel. 671 08 97 55

– Violència de gènere: 900 900 120 o 977 646 005 (Policia local)

Foto: Una imatge de les oficines de la Regidoria d’Acció Social de Torredembarra. / ANNA F,/AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This