Tornen les visites guiades al far de Torredembarra amb algunes limitacions per la Covid-19

REDACCIÓ, 3/7/2020

La Regidoria de Turisme de Torredembarra ha posat en marxa novament les reserves en línia a través de la seva pàgina web. De moment, s’han programat dies i horaris durant el mes de juliol, a partir d’aquest proper divendres.

Són visites per a un màxim de 5 persones i del mateix nucli familiar, amb ús obligatori de mascareta per a poder accedir a l’equipament. Es poden reservar en línia visites en català i en castellà. Les franges horàries de la visita són 20, 20.30 i 21 h. Per a realitzar-la en anglès, francès o alemany, cal contactar amb l’oficina de Turisme al telèfon 977 644 580.

La tarifa general és de 3 euros per persona. També hi ha tarifa reduïda d’1,5 euroos aplicable a menors de 18 anys, titulars del Carnet Jove i majors de 65 anys. La visita no es recomanable a menors de 10 anys.

El pagament s’haurà de fer efectiu el mateix dia de la visita al far. Preferiblement amb targeta bancària

Hemeroteca

Tweets recents

Share This