Torredembarra instal·la més contenidors per solucionar l’acumulació de deixalles

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/7/2020

L’Ajuntament de Torredembarra va començar aquest dimecres, 1 de juliol, la instal·lació de més contenidors en alguns punts del municipi on s’havia detectat increment en l’aportació de deixalles i la setmana vinent es repartiran cubells i informació per a les segones residències ubicades en zones en què s’ha implementat la recollida porta a porta, i també per a aquelles persones que requereixin una substitució dels entregats en el seu dia. Aquestes mesures s’emmarquen en el pla del consistori torrenc per a fer front a la problemàtica de la recollida d’escombraries, que tants crítiques ha aixecat els darrers dies.

S’ha previst que a partir de la setmana vinent i fins a finals del mes de juliol, el punt de recollida de cubells sigui Cal Bofill, el centre d’activitats mediambientals de Torredembarra, en horari de 10 a 14 h, de dilluns a divendres. La primera setmana del mes d’agost també s’ubicaran punts de distribució als barris de Babilònia, Clarà i Sant Jordi, que s’anunciaran oportunament.

Cal recordar que una altra de les mesures previstes és doblar la recollida (buidant contenidors dos cops al dia) en una quinzena de punts més com s’acostuma a fer en ple mes d’agost i disposar d’un grup d’operaris de reforç del mateix Ajuntament per a donar resposta a les situacions d’emergència. A més, el servei de neteja viària està ja realitzant un suport extraordinari de neteja al voltant dels contenidors.

D’altra banda, aquests darrers dies s’ha realitzat el canvi de cubells d’orgànica al Nucli antic, entregant models xipats a aquelles persones que duen a terme la recollida selectiva en aquesta zona. En total, ja se n’han repartit més de 130 i aquest divendres finalitza el lliurament.

Foto: Torredembarra tindrà més contenidors. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This