Desallotgen el port esportiu de Torredembarra la matinada de dissabte per gran afluència de públic i baralles

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/6/2020

El port esportiu de Torredembarra continua sent un focus de conflicte. Si la Revetlla de Sant Joan va acabar amb una baralla amb més de trenta implicats, un seguit d’incidències al port esportiu de la localitat la nit de dissabte a diumenge van comportar l’actuació de dues patrulles de la Policia Local, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues furgonetes Arro per poder controlar la gran afluència de públic que s’hi havia concentrat a dos quarts de cinc de la matinada, al voltant de 300 persones. A més, es van denunciar baralles de joves possiblement sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies. Les dotacions policials van desallotjar la zona i van inspeccionar dos establiments d’oci nocturn.

El fet que les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 comportin que les pistes de ball continuïn tancades fa que moltes persones optin per concentrar-se a les portes dels locals, sense mantenir les distàncies físiques estipulades i practicant “botellón”. Aquesta situació no es produeix només a Torredembarra, sinó que es repeteix en nombroses localitats.

Mesures correctores

Per fer front a aquesta nova realitat, s’està treballant en l’aplicació de mesures correctores. Aquesta mateixa setmana tindrà lloc una taula de coordinació operativa entre caps de policies locals i Mossos d’Esquadra i el 13 de juliol, una sessió de la Junta Local de Seguretat de Torredembarra. A més, la Policia Local de Torredembarra intensificarà els seus esforços en evitar el “botellón”, especialment a la zona del port i també del Roquer.

D’altra banda, al port esportiu es va produir una altra incidència quan s’intentava identificar un individu, que va donar dades falses i que finalment va ser detingut quan es va comprovar que tenia ordres de cerca, detenció i ingrés a la presó per una robatori amb violència i per un robatori amb força. La mateixa nit, la Policia Local va detenir un altre jove en un domicili de Torredembarra on s’havia discutit amb un amic i no volia marxar. La detenció es va produir quan es va comprovar que el jove tenia dues ordres de cerca i detenció.

Foto: Agents de la Policia Local de Torredembarra van haver d’intervenir altre cop al port esportiu. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This