Torredembarra reobre els parcs infantils i de salut aquest darrer cap de setmana de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/6/2020

L’Ajuntament de Torredembarra reobre els parcs infantils i de salut aquest darrer cap de setmana de juny en la nova etapa de represa de la normalitat. En aquests espais, es duran a terme les tasques de manteniment i de neteja ordinària, però no es realitzaran tasques de desinfecció.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè en aquests espais, i a tot arreu, es mantinguin les mesures de prevenció higièniques previstes per l’estat actual de la Covid-19 i apel·la tothom a fer un ús responsable de les instal·lacions.

Foto: Un dels parcs infantils, fins ara precintats, als quals ja es podrà accedir aquest cap de setmana. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This