El servei de bus urbà de Torredembarra recupera totes les línies i els horaris habituals el 29 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/6/2020

La Regidoria de Via Pública i Manteniment ha informat que a partir del 29 de juny, el servei de bus urbà de Torredembarra reprèn la normalitat amb el funcionament de les dues línies i els seus horaris habituals, després que durant el confinament i les diferents fases de desescalada es mantingués únicament la L1 en horari de matí.

Ara es recuperen els horaris de matí i tarda de la L1, segons si són dies feiners o caps de setmana i festius, i reprèn el servei habitual la L2, que és de dilluns a divendres feiners, en horari de matí i tarda.

Es mantenen, això sí, les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 i és obligatori l’ús de la mascareta.

Foto: El bus urbà de Torredembarra torna a la normalitat tres mesos i mig després. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This