Els Nois de la Torre organitzen un acte solidari el dissabte 27 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 25 de juny

La plaça Mossèn Joaquim Boronat serà l’escenari aquest dissabte, 27 de juny, entre les cinc i les vuit de la tarda, d’un acte solidari organitzat pels Nois de la Torre, en què recolliran aliments destinats a Càritas.

La colla castellera demana que els qui vulguin participar a l’acte solidari portin pasta, llegums en pot, arròs, galetes i bolquers infantils.

Mascaretes solidàries

A més, la colla castellera posarà dues paradetes per vendre productes seus i la novetat d’aquest any seran unes mascaretes solidàries de l’entitat. Costaran 6 euros i un 10% de la recaptació anirà destinat a comprar aliments per Càritas.

Foto: Dissabte es podran adquirir aquestes mascaretes solidàries. / NOIS DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This