Accident mortal de moto a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/6/2020

Aquest dijous, 25 de juny, a primera hora de la tarda, un motociclista ha mort en un accident a Torredembarra. La víctima, segons publica la pàgina de Facebook Creixell, és el veí d’aquest municipi Jaume Castillejo, de 49 anys, conegut al municipi per haver tingut la Pizzeria Jaime del carrer Nou de Creixell. Ara regentava el seu establiment a la Marítima de Torredembarra.

L’accident mortal s’ha produït al límit entre els termes de Torredembarra i Creixell, en el punt quilomètric 1.179,7 de l’N-340, quan la víctima, amb la seva motocicleta, estava realitzant un avançament. Ha xocat contra un vehicle que estava aparcat. Al lloc de l’accident hi han acudit tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats del SEM, a més de la Policia Local de Torredembarra.

El darrer vídeo

Darrers dies de la campanya de micromecenatge del nou documental del torrenc Albert Sanfeliu

Hemeroteca

Tweets recents

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’Adquireix el conte infantil inspirat en Torredembarra

De Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. També inclou l'obra guanyadora 'Tens carta', de Raquel Martínez López.

Share This