Nit de Sant Joan intensa a Torredembarra amb baralla multitudinària al port inclosa

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/6/2020

La nit de Sant Joan d’aquest 2020 a Torredembarra ha estat diferent per la necessitat d’establir mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, sense actes públics al carrer i amb restriccions per a fer ús de les platges. Tot i així, la Policia Local ha tingut força feina, que ha tingut com a colofó final, a les cinc de la matí, al port, una intervenció per posar fi a una baralla amb més de 30 persones implicades. Hi ha intervingut dues dotacions de la Policia Local i des de Mossos d’esquadra. Només arribar la policia, la baralla ha quedat dissolta.

Des de la Policia Local s’agraeix la gran col·laboració ciutadana, ja que s’han rebut moltes trucades informant de fets sospitosos o actuacions que podrien suposar un perill de transmissió de la Covid-19. L’alcalde, Eduard Rovira, també ha mostrat el seu agraïment pel civisme que ha mostrat la majoria de la ciutadania, que ha seguit les recomanacions i ha celebrat una revetlla familiar i segura.

Aquestes són les principals dades de les intervencions dutes a terme, a part de la baralla al port:

-Afluència de gent moderada a les zones del passeig Marítim i platja, molta tasca de prevenció policial amb 4 dotacions de Policia Local, 1 Bombers i una parella de voluntaris de Protecció Civil. El desallotjament de la platja ha estat progressiu i voluntari sense haver d’intervenir policialment.

-Increment de les festes particulars als domicilis, amb les conseqüents queixes veïnals per les quals s’ha mediat policialment (4 intervencions).

-Atenció a persones en estat d’embriaguesa a la via pública (3 intervencions).

-2 controls estàtics d’alcoholèmia amb 5 resultats positius (2 penals i 3 administratius).

-Un accident de trànsit amb danys en el mobiliari urbà. El vehicle ha fugit del lloc dels fets, però una patrulla de la Policia Local l’ha localitzat a la part posterior del carrer de la Conca de Barberà. El conductor ha donat positiu en alcohol 0.49 mg/l, per la qual cosa s’instrueixen diligències policials.

-42 requeriments d’intervencions policials per part de particulars entre les 21 h de dimarts i les 8 h de dimecres Es tracta, principalment, de molèsties per sorolls, música, festes privades a les cases, crits, persones sospitoses, aldarulls, problemes de convivència, etc.

-Uns veïns de la urbanització de la Marítima Nord ha presentat denúncia per danys contra la seva propietat i amenaces de mort. Els fets han tingut lloc aquesta matinada. L’origen dels fets podria ser conseqüència d’un deute de diners. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra ho estan investigant.

-Cal destacar que no s’ha produït cap lesió relacionada amb els petards.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha hagut de multiplicar-se aquesta Nit de Sant Joan. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This