Torredembarra ha hagut de fer una actuació extraordinària de recollida de residus per l’invicisme

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/6/2020

L’acabament de l’estat d’alarma i l’arribada massiva de propietaris de segona residències a Torredembarra ha suposat un augment de l’invisme als contenidors de recollida de brossa deixant unes imatges que demostren com de bruta pot arribar se la gent i que lluny queden aquelles afirmacions durant l’inici del confinament que d’aquesta greu crisi sanitària i social en sortiríem diferents. Hem sortit iguals. O pitjors.

El gran creixement poblacional a Torredembarra aquests dies han multiplicat les aportacions, especialment de poda i voluminosos, dipositades de manera incívica al voltant dels contenidors. El servei s’ha vist desbordat davant aquest augment d’incivisme i l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanar un reforç extraordinari de la recollida de residus de manera que es destini personal per a retirar voluminosos i poda abans de la nit de Sant Joan i, en la mesura que sigui possible, buidar aquells contenidors que a hores d’ara estiguin plens. El servei de neteja viària també se centrarà en la recollida dels residus acumulats als voltants dels contenidors.

L’Ajuntament de Torredembarra fa una crida al civisme de tota la ciutadania i recorda que cal fer un ús adequat dels diferents serveis de recollida de residus i que també disposen del servei de deixalleria al polígon Roques Planes. Ara més que mai, ja que l’acumulació de residus pot afavorir la transmissió de la Covid-19, raó per la qual cal extremar les precaucions i ser responsables.

Foto: Una illa de contenidors de Torredembarra víctima d’aquest incivisme lamentable. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This