Torredembarra asfalta diferents carrers del municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/6/2020

La Regidoria de Via Pública i Manteniment du a terme aquest dilluns i dimarts, 22 i 23 de juny, tasques d’asfaltat en diferents carrers del municipi, uns treballs que es volien fer aquesta setmana passada, però que es van haver d’ajornar per la pluja va caure.

Aquest dilluns s’asfalta el carrer de Mañé i Flaquer, en el tram entre el carrer de la Muralla i la carretera de la Riera, i una part de la rotonda ubicada entre l’avinguda de les Comarques Catalanes, l’avinguda de la Diagonal i el carrer de Lleida. Dimarts, els treballs es traslladen al carrer de l’Antina i en un tram de l’avinguda de Francesc Macià, entre el carrer de l’Antina i el carrer del Mar.

Foto: Una imatge dels treballs d’asfaltat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This