Torredembarra opta per mantenir obertes les platges la nit de Sant Joan

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/6/2020

L’Ajuntament de Torredembarra s’ha decantat finalment per permetre l’accés a les platges del municipi durant la Revetlla de Sant Joan. El govern català anunciava fa uns dies unes mesures de seguretat per a les celebracions de la nit del 23 de juny, però deixava en mans dels ajuntaments la decisió sobre la prohibició d’accés a les platges.

Dins la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, que engloba les localitats costaneres des de Sitges i fins a l’Hospitalet de l’Infant, hi ha diverses postures i no s’ha pogut consensuar una mesura comuna. Ho hem vist ja amb Altafulla, que tancarà les platges aquest 23 de juny i Creixell, que si que permetrà l’accés.

En el cas de Torredembarra, les dimensions de la platja fa molt difícil poder controlar tots els accessos per tal de mantenir-la tancada. A més, des de l’Ajuntament consideren que, si se surt amb responsabilitat i respectant les mesures de seguretat, mantenir la platja oberta farà que no hi hagi tantes aglomeracions en altres punts.

Recordem que no hi haurà actes de Festa de Sant Joan, al barri de Baix a Mar, una mesura que ja fa setmanes que va prendre el consistori torrenc a causa del risc de contagi que suposa.

Foto: Una imatge de la platja de Torredembarra. / FERRAN DAUNES / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This