L’Escola Molí de Vent tanca aquest dijous els ‘Concerts familiars al terrat’

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/6/2020

El músic torrenc Jordi Suñé oferirà aquest dijous, 18 de juny, a partir de les set del vespre el darrer concert setmanal online per a infants i famílies. Serà la vuitena cita que dedica al públic infantil i es farà des del terrat de casa seva, al nucli antic de Torredembarra. Aquesta vegada els espectadors podran gaudir de la participació d’altres músics del municipi, com l’acordionista Gerard Torres o el guitarrista Manel Pujol.

Suñé, mestre de música de l’Escola Molí de Vent i cantant dels grups musicals Tres i Julivert, interpretarà cinc cançons populars, una cançó dels Esquirols i una d’en Jaume Sisa. Per veure el concert online, cal seguir al perfil de Facebook ‘JordideMúsica’. En aquesta pàgina s’han anat anunciant prèviament els concerts setmanals dels dijous, les cançons que s’han cantat i s’han llençat reptes musicals que després s’han compartit en directe.

Cada dijous, a part de cantar, s’han celebrat els aniversaris de la setmana, s’han compartit coneixements musicals infantils i s’han ensenyat els reptes realitzats pels alumnes. D’aquesta manera, els espectadors han pogut escoltar a diferents nens i nenes cantar des de casa o han pogut veure els instruments construïts per les famílies amb materials reciclats, per exemple.

Suñé destaca que “aquesta experiència m’ha permès mantenir el contacte amb l’alumnat, seguir ensenyant, d’una altra manera, però gaudint de les cançons i de les interaccions amb els nens i les nenes.”

Més de 50 cançons cantades

Els concerts han tingut una mitjana de 600 reproduccions i la pàgina des d’on s’emet el concert ha superat els 400 seguidors. Al concert de dijous s’arribarà a les 57 cançons cantades i se superaran ja els 4000 comentaris i les 5000 reproduccions.

Des de l’Escola Molí de Vent es valora molt positivament aquesta experiència ja que “a part de fer música, famílies i docents hem gaudit d’un espai de trobada distès que ens ha permès fer pinya i passar una bona estona”.

Foto: Jordi Suñé, en un dels concerts, acompanyat d’un altre músic baixgaianenc, Sergi Clofent. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This