Reobren finalment els horts ecològics per a persones jubilades de Cal Dània el 8 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/6/2020

L’accés als horts ecològics per a persones jubilades de Cal Dània es tornarà a permetre a partir del dilluns 8 de juny amb l’arribada de la fase 3 de desconfinament per la Covid-19. Aquesta reobertura la du a terme la Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra amb un seguit de restriccions per a garantir el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Les condicions d’accés als horts.

Fins a nou avís aquestes mesures seran les següents:

– Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 8.30 a 12.30 hores. No s’hi pot accedir ni dissabtes ni diumenges. L’obertura i tancament de les instal·lacions el realitzarà personal de la Regidoria.

– Dies: els dies parells hi podran accedir els usuaris i les usuàries d’horts amb nombre parell. Els dies senars hi podran accedir els usuaris i les usuàries d’horts amb nombre senar. El personal de la Regidoria portarà el control d’assistència.

– Espais comuns fora d’ús: lavabos i barbacoa.

– Zones d’esbarjo comunes: cal mantenir les distàncies de seguretat i les normes establertes per les autoritats competents en matèria sanitària.

– Trasters d’eines: Als trasters comuns o d’ús compartit només els pot utilitzar una persona alhora.

La Regidoria de Sostenibilitat recorda que cal respectar les màximes mesures d’higiene i de seguretat decretades per a fer front a la pandèmia per la Covid-19.

Cal recordar que mentre els horts de Cal Dània han estat tancats la brigada ambiental ha respost a tots els requeriments de les persones usuàries en matèria de collites i reg de les parcel·les i que, a més, ha fet les collites i trasllat als domicilis que així ho han sol·licitat.

Foto: Un dels usuaris als horts ecològics de Cal Dània. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This