Els Muntanyans, objecte d’un nou acte vandàlic a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/6/2020

Si fa unes setmanes era la passarel·la d’accés a la platja del Canyadell l’objecte de les accions dels brètols, ara ha estat un altre espai emblemàtic de la costa de Torredembarra, els Muntanyans l’escenari del vandalisme més incomprensible.

Uns brètols han tombat deu fites pintades de blanc, que marquen els límits del camí i les fan més visibles per a les persones amb dificultats visuals. Els Muntanyans és un espai natural de Torredembarra circumscrit a l´àrea protegida Platja de Torredembarra i Creixell, L’Ajuntament de Torredembarra i veïns i veïnes del municipi han denunciat aquest acte vandàlic.

Foto: Algunes de les fites tombades pels brètols. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This