El mercat setmanal de Torredembarra tornarà el 9 de juny amb les parades d’alimentació

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2020

El pròxim dimarts, 9 de juny, reobrirà finalment el mercat setmanal dels dimarts, que s’ubica a l’aparcament de Mañé i Flaquer, en horari de 8 a 14 hores. En un primer moment, segons explica la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats, només s’instal·laran les parades del sector de l’alimentació, que en condicions normals són 15. En tot cas, s’espera que hi siguin més d’una desena. S’ha previst un reforç de vigilància i els paradistes comptaran amb les mesures de seguretat sanitària necessàries.

L’Ajuntament de Torredembarra i l’Associació de Marxants de Tarragona treballen perquè abans de finalitzar el mes de juny s’hi vagin sumant el major nombre de parades possible, mantenint les mesures de distanciament necessàries.

Segons dades de finals del 2019, el mercat setmanal de Torredembarra compta amb 40 parades de tèxtil moda, 5 d’equipament de la llar, 19 d’equipament personal, 1 de salut i cosmètica, 2 de lleure i cultura, 15 d’alimentació i 1 de menjars preparats.

Foto: Una imatge del mercat setmanal torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This