Commemoració virtual del Dia Mundial del Medi Ambient a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/6/2020

Cada any, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra organitza actes al voltant de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) dins del programa d’educació ambiental. Enguany, tot just en les fases finals del desconfinament de la Covid-19, s’han eliminat aquests actes ja que afavorien el contacte físic i la transmissió del virus entre les persones. Entre aquests actes, s’havia previst la tercera edició de la Fira per la Transició Ecològica.

Però aquest divendres, Dia Mundial del Medi Ambient 2020, amb el lema “És l’hora de la natura”, la Regidoria s’adapta a una edició en format virtual i convida tothom a endinsar-se en la natura sense sortir de casa, o sortint amb responsabilitat.

Per aquest motiu, la Regidoria de Sostenibilitat convida especialment a reconèixer l’espai natural dels Muntanyans com una de les joies naturals de Torredembarra, que inclou hàbitats i espècies de gran valor ecològic  i una platja natural com n’hi ha poques al Camp de Tarragona, i difon a les xarxes un vídeo recopilatori d’imatges de la fotògrafa Anna F.

També s’anima tothom a fer arribar al correu sostenibilitat@torredembarra.cat fotografies de l’espai natural que ajudin a confeccionar un nou vídeo amb les imatges i els comentaris de la ciutadania per donar a conèixer aquest meravellós indret natural que tenim la sort de poder gaudir.

A més, també es pot a participar en la proposta del Departament de Territori i Sostenibilitat  per aquestes dates que permetrà posar a prova els coneixements en matèria de natura a casa nostra.

Foto: Una imatge dels Muntanyans. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This