S’incendia un habitatges a Clarà i la Policia Local hi descobreix una plantació de marihuana

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2020

La Policia Local de Torredembarra ha descobert una plantació il·legal de marihuana en l’interior d’un habitatge del barri de Clarà. Els fets van tenir lloc aquest dimecres 3 de juny, al voltant de les onze del matí, quan dues patrulles de la Policia Local es van dirigir a aquesta casa després de ser alertades d’un possible incendi, ja que sortia fum per una finestra.

En arribar-hi, van comprovar que la porta del domicili estava tancada i van decidir desallotjar els veïns i veïnes del costat de manera preventiva. Al lloc, també s’hi van desplaçar dues dotacions de bombers i una ambulància. Una vegada extingit l’incendi, es van trobar amb 300 plantes de marihuana a l’interior de l’habitatge i van comprovar que les connexions al subministrament de llum i d’aigua eren fraudulentes. Possiblement, l’incendi es va produir per un curtcircuit en la instal·lació elèctrica manipulada.

Tot fa pensar, que els autors d’aquest delicte contra la salut pública i de defraudació del fluid elèctric són persones que han ocupat il·legalment la casa, propietat d’una empresa, amb la finalitat de disposar d’una plantació de marihuana per al seu tràfic il·legal. La investigació ara està en mans dels Mossos d’Esquadra per ordre del jutjat de guàrdia.

Foto: Una imatge de la plantació il·legal de marihuana trobada a l’interior de l’habitatge. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This