Les obres de rehabilitació del dipòsit d’aigua del Pujol surten a licitació

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2020

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres de rehabilitació del dipòsit de subministrament d’aigua potable del Pujol, que també contempla la construcció d’un nou dipòsit de 2.500 m2. Es tracta d’una de les grans obres d’aquest mandat, amb un pressupost que supera el milió d’euros.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que tirar endavant aquest projecte és inajornable ja que aquest dipòsit representa el 75 % de la capacitat de subministrament del terme municipal de Torredembarra i l’estat de la seva coberta és molt deficient.

El pressupost de contracte amb IVA inclòs és d’1.051.397,02 euros i es finança amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua de 290.000euros i l’aportació municipal, a l’espera també de rebre 250.000 euros del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya). Les obres tenen un termini d’execució de 5 mesos.

Les empreses interessades a participar en el procés de licitació tenen temps de presentar ofertes fins al 15 de juny.

Foto: Una imatge del dipòsit del Pujol. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This