Torredembarra aposta pel turisme en família en el seu nou vídeo promocional

Redescobreix Torredembarra, un valor segur per al turisme en família, una població amb patrimoni cultural, entorn natural privilegiat, rutes familiars amb BTT, gastronomia, tradició popular, platges de bandera blava, festes i folklore, comerç de proximitat… Aquest és el missatge del nou vídeo promocional de Torredembarra que estrena aquest dimecres la Regidoria de Turisme, en versió en català i en castellà, a les xarxes socials i que es presenta en un format d’imatges espectaculars i ritme positiu i engrescador.

Mirant cap a la Vall de l’Ebre

Aquest nou vídeo corporatiu serà l’eix de la campanya publicitària a xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc que la Regidoria de Turisme posa en marxa per dinamitzar una temporada turística marcada pels efectes de la Covid-19, potenciant les activitats que es poden dur a terme a l’aire lliure. El vídeo “Turisme en família” es complementarà amb set microvídeos (càpsules) de 30 segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, explica que aquest any s’ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l’objectiu d’ajudar a reactivar el sector i l’activitat econòmica. Es tracta d’una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l’entorn natural.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla de Promoció Turística i Comercial de la Regidoria de Turisme i la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats que també inclou:

-Creació d’una pàgina web exclusiva i corporativa de la campanya que treballi en paral·lel amb la pàgina web de Turisme, on tots els continguts es mostraran de manera totalment sintetitzada, clara, estructura, directa, innovadora i visualment molt atractiva per arribar a tots els clients potencials. Aquests continguts també es mostraran en un nou material gràfic que es presentarà en les properes setmanes.

-Web e-comerç. Creació d’una guia interactiva on les empreses locals puguin presentar i/o arribar a vendre els seus productes. Aquesta pàgina inclourà ofertes, descomptes, promocions, etc. L’objectiu és incentivar la compra al comerç local i també obrir una nova via de negoci perquè pugui promocionar i vendre els seus productes en línia.

-Elaboració d’un nou mapa de senderisme i bicicleta de muntanya, potenciant així les activitats a l’aire lliure.

-Concursos a les xarxes socials (Facebook i Instagram). Van començar el 19 de maig. Es realitza setmanalment un concurs a les xarxes socials amb preguntes relacionades amb diferents temàtiques del municipi de Torredembarra, que els participants han d’esbrinar. Hi ha premis per als guanyadors: dinars o sopars en establiments de restauració o vals descomptes a les botigues del municipi. Bases del concurs. https://buff.ly/2WxxI4C

-Jornades de formació telemàtica adreçades al sector de la restauració, comerç, perruqueries i allotjaments per tal d’informar i assessorar, segons la seva activitat econòmica, dels requisits establerts pel govern en quant al desconfinament. S’han realitzat un total de 6 formacions diferenciades per sectors, amb la participació de més de 90 establiments del municipi.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This