El primer Pla Local per a la Igualtat de Gènere i LGTBI de Torredembarra s’obre a la participació amb un qüestionari en línia

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/6/2020

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, junt amb l’Observatori Noctambul@s, està impulsant el primer Pla Local per a la Igualtat de Gènere i LGTBI de Torredembarra. Per aquest motiu, i donat que es tracta d’un procés participatiu, s’ha elaborat un senzill qüestionari (durada: 15 minuts) per tal de fer una diagnosi sobre la situació d’igualtat de gènere i de drets del col·lectiu LGTBI del municipi, així com per recollir les principals accions que poden formar part del Pla. Les respostes són anònimes i es tractaran amb absoluta confidencialitat.

El qüestionari s’adreça principalment a tècnics i tècniques dels diferents departaments de l’Ajuntament i a persones que formen part d’entitats socials del municipi, tot i que resta oberta a totes les persones de Torredembarra que vulguin participar-hi.

La data límit per omplir el qüestionari és el proper 15 de juny.

Accedeix al qüestionari.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This