Un local d’oci del port de Torredembarra se salta el confinament i acaba denunciat pels Mossos

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/6/2020

Aquest cap de setmana ha estat mogut a Torredembarra pel que fa a la crònica de successos. Destaca l’acta que van aixecar els Mossos d’Esquadra en un local d’oci del port esportiu per incomplir les mesures de seguretat en fase 2 de desconfinament per la Covid-19. La policia autonòmica hi va trobar 40 persones dins del local i 10 a l’exterior, sense respectar les mesures decretades.

La Policia Local de Torredembarra, per la seva banda, ha dut a terme aquest cap de setmana dues detencions: una per violència de gènere i una altra per robatori amb força a l’interior de dos vehicles. També estan investigant un robatori amb violència pel sistema de l’estrebada i han rebut una acta que els Mossos d’Esquadra van aixecar la matinada de diumenge a un local d’oci del port de Torredembarra.

La detenció d’un jove com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere es va produir dissabte al matí a la llar on conviu amb la parella. El mateix dissabte es va produir un robatori amb violència. La víctima caminava pel passeig Miramar quan se li va apropar una moto amb dues persones i li van prendre la motxilla d’una estrebada. Uns metres enllà van llençar la motxilla, però ja li havien pres el moneder i les claus. Posteriorment, es va trobar el moneder, però sense els diners en efectiu que hi portava. La Policia investiga els fets per a trobar els autors.

D’altra banda, diumenge es va detenir un individu com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior de dos vehicles a la zona dels Munts. El detingut és un individu amb antecedents per fets similars i els agents de la Policia el van trobar a prop del lloc dels fets, on s’havien desplaçat després de ser alertats per veïns de la zona.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This