Els gimnasos ja estan oberts malgrat la confusió al voltant de la informació oficial

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/5/2020

La confusió al voltant del que es pot fer i que no es pot fer en cada fase de la desescalada del confinament s’ha tornat habitual setmana rere setmana, amb els problemes que ocasiona a propietaris de negocis i també als seus clients i usuaris habituals. Un nu exemple l’hem tingut aquesta setmana, amb els centres esportius coberts privats, majoritàriament gimnasos, que, segons el BOE, poden obrir a partir de l’entrada en fase 2, el passat dilluns 25 de maig. És el cas de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, a la qual pertany el Baix Gaià.

Hi ha hagut, però, força confusió a causa de la malinterpretació per part d’alguns mitjans de comunicació d’unes paraules del ministre de Sanitat, Salvador Illa, el passat diumenge. Van ser diversos els mitjans que van publicar que aquests espais només podien obrir a partir de la fase 3.

És el cas del Gimnàs Zona Fitness, de Torredembarra. El seu propietari, Sergio Sánchez, ha hagut de fer diverses consultes al seu advocat, a la Policia Local de Torredembarra i Protecció Civil per confirmar que ja podien obrir els gimnasos amb mesures, això sí, per evitar el contagi de la Covid-19.

Sánchez explica que el passat dimarts, 26 de maig, la Policia Local de Torredembarra es va desplaçar al seu gimnàs per inspeccionar si complia els requisits per obrir i va  donar el vist-i-plau perquè seguís funcionant. Lamenta aquest tipus d’informacions que publiquen alguns mitjans sense contrastar  que generen molta confusió.

Per tant, qui vulgui tornar a anar o apuntar-se al gimnàs ja ho pot fer.

Foto: Una imatge del Gimnàs Zona Fitness. / ZONA FITNESS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This