Detingut un veí de Torredembarra amb més de 200 grams de marihuana

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2020

La matinada del divendres 22 de maig, al voltant de tres quarts de quatre, els agents de la Policia Local van detenir una persona, veïna de Torredembarra, que portava més de 200 grams de marihuana.

Els fets van succeir mentre els agents es trobaven realitzant un control preventiu de seguretat ciutadana, al carrer de Pompeu Fabra, i van observar una persona que sortia d’un portal i que en veure’ls es va acotxar i va començar a caminar ràpid, alhora que intentava amagar una bossa blanca.

Els agents van fer un seguiment fins que van veure que la persona deixava la bossa al costat d’un contenidor, marxant ràpidament del lloc. Una de les patrulles policials va aturar la persona per a identificar-la, mentre una altra patrulla es va desplaçar al contenidor, i va comprovar que a l’interior de la bossa blanca hi havia diverses capses de plàstic del tipus de les de tabac per a cargolar cigarretes. Quan van obrir les capses, es van trobar més de 200 grams del que semblava marihuana. Tot seguit, els agents van procedir a la detenció d’aquesta persona.

Foto: Una imatge de la droga incautada per la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This