Canvis de circulació a partir del 25 de maig en l’avinguda Montserrat i dos carrers dels Munts

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/5/2020

El proper dilluns, 25 de maig, es farà efectiu el canvi del sentit de circulació en diversos carrers del barri dels Munts, amb l’objectiu de millorar el trànsit en aquesta zona. L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que la modificació és fruit del treball de la Taula de Mobilitat de l’Ajuntament i s’emmarca dins d’un seguit d’accions que s’aniran aplicant progressivament en diferents indrets de Torredembarra.

Concretament, les mesures que s’han adoptat per al barri dels Munts són les següents: l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat passarà a ser de sentit únic direcció mar, de la mateixa manera que el carrer del Clos quedarà en sentit únic direcció a la plaça del Peig, i el carrer dels Pins també serà de sentit únic direcció a l’avinguda de les Oliveres.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This