Torredembarra engega un pla d’actuacions per dinamitzar la temporada turística de l’estiu i la tardor

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/5/2020

Torredembarra és un municipi turístic i en poques setmanes s’iniciarà la temporada en què més visitants i turistes arriben a la localitat. Per això, la Regidoria de Turisme i la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats han posat en marxa un pla d’actuacions amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes econòmics negatius de la Covid-19, amb una fita a curt termini per dinamitzar la temporada turística d’estiu/tardor 2020.

Les accions previstes, algunes de les quals ja s’han començat a desenvolupar, són les següents:

1. Jornades de formació telemàtica adreçades al sector de la restauració, comerç, perruqueries i allotjaments per tal d’informar i assessorar, segons la seva activitat econòmica, dels requisits establerts pel govern en quant al desconfinament. Els cursos es van iniciar el 8 de maig i ja se n’han ofert sis sessions.

2. Concursos a les xarxes socials (Facebook i Instagram). Durant els propers dos mesos es realitzarà setmanalment un concurs a les xarxes socials amb preguntes relacionades amb diferents temàtiques del municipi de Torredembarra, que els participants hauran d’esbrinar. Hi haurà premis per als guanyadors: dinars o sopars en establiments de restauració o vals descomptes a les botigues del municipi. El primer concurs començarà el 19 de maig. Bases del concurs. https://buff.ly/2WxxI4C

3. S’està elaborant una campanya amb un missatge engrescador i positiu, que reculli el que ofereix Torredembarra durant els propers mesos, potenciant les activitats que es poden realitzar a l’aire lliure.

4. Creació d’una pàgina web exclusiva i corporativa de la campanya que treballi en paral·lel amb la pàgina web de Turisme, on tots els continguts es mostraran de manera totalment sintetitzada, clara, estructura, directa, innovadora i visualment molt atractiva per arribar a tots els clients potencials. Aquests continguts també es mostraran en un nou material gràfic que s’està confeccionant.

5. Web e-comerç. Creació d’una guia interactiva on les empreses locals puguin presentar i/o vendre els seus productes. Aquesta pàgina inclourà ofertes, descomptes, promocions, etc. L’objectiu és incentivar la compra al comerç local.

6. Campanya a mitjans de comunicació catalans i estatals.

7. Difusió del nou vídeo promocional de Torredembarra, potenciant la imatge de turisme familiars.

8. Creació de microcàpsules promocionals d’ indrets del municipi per realitzar difusió en xarxes socials i en la landing page.

9. Elaboració d’un nou mapa de senderisme i bicicleta de muntanya, potenciant així les activitats a l’aire lliure.

Foto: Una imatge de la platja de Torredembarra, el gran atractiu turístic de la localitat. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This