Primera denúncia a Torredembarra a una terrassa per incompliment d’espai

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/5/2020

La Policia Local de Torredembarra ha posat aquest dissabte, 16 de maig, la primera denúncia a un establiment de restauració per incompliment d’espai a la seva terrassa. L’Ajuntament ha informat a través del seu Twitter oficial que l’establiment sancionat és de l’eix comercial.

Amb l’entrada de Torredembarra i el Baix Gaià aquest dilluns passat, 11 de maig, en la fase 1 de la desescalada, els bars i restaurants han pogut obrir les seves terrasses amb una ocupació màxima del 50 %, hi ha d’haver dos metres entre taules i un màxim 10 persones per taula, respectant distància de seguretat.

La fase 2, que podria entrar en vigor el proper dilluns 25 de maig, aquests establiments podran obrir l’interior amb una ocupació del 40%, si el govern espanyol no canvia les restriccions.

Foto: Policies locals de Torredembarra fent controls al carrer Antoni Roig. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This