Acte vandàlic a la passera de la platja del Canyadell

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/5/2020

Es desconfinament no està renyit amb els actes de vandalisme i durant les passades ja ho hem pogut veure. La imaginació dels brètols no té límit. El darrer acte vandàlic ha tingut com a víctima la passera d’accés a la platja del Canyadell, al límit entre Torredembarra i Altafulla.

Uns brètols han de desmuntat un tram de la passera que permet arribar a aquesta cala, un dels espais més emblemàtics del Roquer. La Brigada de Torredembarra ha reparat la passera aquest divendres, després que ahir fos descoberta la bretolada. L’Ajuntament de Torredembarra ja lamentat aquests actes de vandalisme.

Foto: Imatge dels treballs de reparació de la passera./ AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This