Accions en línia per celebrar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/5/2020

Aquest diumenge, 17 de maig, se celebra el Dia Internacional contra la  LGTBIfòbia. L’actual situació generada per la crisi per la Covid-19 ha  comportat que no es puguin fer actes al carrer. Tot i així, la  Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra ha previst diferents accions per no deixar de  commemorar una jornada tan important.

D’aquesta manera, s’ha elaborat  un vídeo amb la lectura d’un manifest que compta amb la participació  de regidors i regidores dels quatre grups municipals i del president de l’Associació LGTBIQ de Torredembarra, Iván Sánchez. Aquest vídeo es  difondrà aquest diumenge a les xarxes socials de l’Ajuntament de  Torredembarra. A més, des de divendres ja llueix als pals de l’entrada al Castell la bandera d’aquest col·lectiu.

D’altra banda, l’Associació LGTBIQ de Torredembarra ha previst  diverses activitats a les xarxes socials de l’entitat i un directe a Instagram amb l’entitat H2O (Col·lectiu Gai, Lesbià, bisexual i  transsexual del Camp de Tarragona).

Foto: La bandera LGTIBQ ja llueix a l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This