Per accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Torredembarra caldrà passar un control de temperatura

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/5/2020

L’Ajuntament de Torredembarra incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici del Castell per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 1 de desconfinament que comporta un increment de mobilitat de la ciutadania. Per aquest motiu, s’incorpora un control d’accés a la seu de l’Ajuntament i es duran a terme controls de temperatura, tant a treballadors com a públic amb cita prèvia.  En cap cas, es guarden les dades de les persones, sinó que es tracta d’una mesura de seguretat.

Els controls de temperatura seran indispensables per a poder accedir a dependències municipals. En els casos en què es detecti febre, s’aconsellarà a les persones a contactar amb el Centre d’Assistència Primària. A més, l’ús de mascareta també és obligatori per accedir a l’Ajuntament.

Cal recordar que l’Ajuntament està reorganitzant els serveis municipals administratius ara que Torredembarra ha entrat en la Fase 1 del desconfinament. Mentre s’arriba a una relativa normalitat, l’Ajuntament manté tancades al públic les dependències municipals amb caràcter general. L’atenció al públic es du a terme per telèfon a l’OAC (977 64 00 25) i per correu electrònic oac@torredembarra.cat (de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h).

Els tràmits també es poden realitzar a la seu electrònica. Per a format presencial, en aquells casos que sigui imprescindible, cal demanar cita prèvia.

Foto: Per entrar a l’edifici de l’Ajuntament de Torredembarra caldrà passar a partir d’ara un control de temperatura. / AJ. TORREDEMBARRA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili. Descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Descàrrega de fotografies gratuïtes.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This