El servei de recollida de vidre comercial i de poda porta a porta torna a la normalitat a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/5/2020

Poc a poc, alguns serveis que presta l’Ajuntament de Torredembarra tornen a la normalitat després d’estar suspesos o d’una reducció durant el confinament per la Covid-19. És el cas del servei de recollida de vidre comercial, que estava suspès, i del servei de poda que es tornarà a prestar en la periodicitat habitual d’abans de l’estat d’alarma. Són conseqüències de l’entrada aquest dilluns en la  fase 1 del desconfinament.

Cal recordar que la recollida del vidre comercial es va suspendre amb el tancament dels bars i restaurants al principi de l’estat d’alarma. A partir del dilluns 11 de maig, aquests establiments podran reobrir amb certes limitacions i, per aquest motiu, es tornarà a prestar el servei.

Pel que fa a la recollida de la poda porta a porta, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra va reduir la freqüència setmanal a un sol dia. Des d’aquest cap de setmana (10 de maig), es tornarà a prestar dos dies: Diumenges (Clarà, Babilònia i les Àmfores) i dilluns (els Munts, Sant Jordi, Marítima Nord i Marítima Sud), en l’horari habitual de 7 a 15 hores.

Per evitar l’ús de bosses de plàstic que impedeixen el correcte reciclatge de la poda, cal recordar que els residus vegetals s’han de lliurar obligatòriament en un sac de ràfia que es pot sol·licitar per telèfon al 900 103 001. S’entrega un sac de franc per habitatge. A més, les branques s’han de deixar lligades i tallades (màxim 1 metre de llargada).

Suspès encara el servei de recollida de voluminosos porta a porta

De moment, es manté suspès el servei de recollida de voluminosos porta a porta. Per a aquest tipus de residus, s’han d’utilitzar les instal·lacions de la deixalleria.

Foto: Amb l’entrada a la fase 1, l’Ajuntament de Torredembarra recupera la recollida del vidre comercial. / ECOVIDRIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This