La Residència Pere Badia registra un fals positiu de Covid-19 en un resident

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2020

Responsables, residents i familiars dels usuaris de la Residència Pere Badia de Torredembarra respiren tranquils després que s’hagi confirmat que el positiu de Covid-19 de la setmana passada d’un resident asimptomàtic és un fals positiu.

Tot a començar la setmana passada, concretament el 29 d’abril, quan un dels tests PCR que van realitzant periòdicament a residents i treballadors va donar positiu. Es van fer més proves a residents i treballadors i totes van donar negatives. Aquell dia i el següent van anar trucant a tots i cada un dels familiars de referència.

La direcció del centre no s’explicava com podia haver un infectat de coronavirus si des del 13 de març la residència estava confinada i no hi havia contactes amb l’exterior excepte amb els treballadors i treballadores, però mai cap d’ells havia donat positiu. Tot i això, el resident ha estat aïllat en una habitació individual durant el període de dubte de diagnòstic, seguint el Pla d’Acció de  Mesures de Contingència. Finalment en un segon test PCR el resident ha donat negatiu i la residència torrenca continua lliure de Covid-19.

Foto: Celebració de Sant Jordi a la Fundació Pere Badia. / FACCEBOOK FPB

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This