Mor un home de 46 anys en quedar atrapat en una retroexcavadora mentre treballava en una finca de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarrra, 6/5/2020

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona han rebut avís aquest dimecres, 6 de maig, sobre les 18.36 hores que un home havia patit un accident amb una retroexcavadora en una finca de Torredembarra.

L’home, que estava fent tasques de manteniment a la maquinària, ha mort atrapat per la retroexcavadora. Al lloc de l’accident s’han desplaçat dotacions dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima és un home, de 46 anys, veí de Torredembarra i de nacionalitat espanyola.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia de Vendrell i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This