Treballs d’arranjament i millora dels camins rurals a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/5/2020

Aquests dies  s’ha dut a terme l’actuació d’arranjament i millora dels camins del  Camp de la Bota i de la Sínia de Cabeces. Són espais rurals de Torredembarra molt  recorreguts per vianants i ciclistes i és necessari que amb  regularitat es reparin els desperfectes provocats per les pluges i les  inclemències atmosfèriques.

Els treballs, impulsats des de la Regidoria de Via Pública i Manteniment, han consistit en el sanejament i demolició de les parts  malmeses, excavació i retirada de residus i el subministrament i  l’estesa de formigó en els trams malmesos. Al camí del Camp de la Bota  s’han pavimentat un total de 52,25 m2 i al camí de la Sínia de  Cabeces, un total de 26,10 m2.

Aquesta actuació de millora dels camins rurals té un cost de 6.793,41  euros, i compta amb una subvenció del Consell Comarcal del Tarragonès de  5.454,54 euroos, en aplicació del conveni marc de col·laboració i  coordinació per optimitzar la prestació de serveis municipals amb la  Diputació de Tarragona. La resta del finançament (1.338,87 euros) va a  càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Imatge d’un dels camins on s’ha actuat. / AJ. TORREDEMBARRA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This