Detingut un veí d’Altafulla per fugir d’un control policial i conduir borratxo i sense carnet

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/5/2020

Durant l’estat d’alarma, la Policia Local de Torredembarra ha posat desenes de denúncies per trencar el confinament, però aquest divendres, 1 de maig, han detingut un veí d’Altafulla per cometre diversos delictes i faltes. El conductor ha fugit d’un control a la carretera T-214 i se l’ha denunciat per desobediència greu, delicte contra la seguretat del trànsit, però també per conduir sota els efectes de l’alcohol -taxa penal-, carnet caducat i trencament del confinament. La policia torrenca ha comptat amb la col·laboració de la Policia d’Altafulla per a immobilitzar el vehicle.

Pel que fa a la resta d’actuacions, s’han identificat 94 persones i 88 vehicles. També s’ha fet vigilància costanera amb dron.

Foto: Una imatge d’un control de la Policia de Torredembarra. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This