Un dron ajudarà la Policia Local de Torredembarra a enxampar els qui no compleixin el confinament

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/4/2020

Fa uns dies, us explicàvem que la Policia Local d’Altafulla començava a treballar amb un dron per controlar el compliment de les normes de confinament dictades pel govern espanyol. Ara és la Policia Local de Torredembarra qui ha incorporat un dron  policial que permetrà obtenir imatges del comportament de la  ciutadania.

I és que la Policia Local de Torredembarra es prepara per a intensificar els  controls del compliment de les mesures de confinament vigents davant  l’arribada del pont de l’1 de maig, igual que ja es va dur a terme per  Setmana Santa i amb la Aquestes imatges seran molt importants per controlar que  el desconfinament anunciat per fases es compleixi correctament.

Més controls

A part de la novetat del dron, la Policia Local durà a terme controls  conjunts i simultanis amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil en vies principals i carreteres per evitar l’arribada de ciutadans de  segona residència que no estan autoritzats a desplaçar-se per l’estat  d’alarma. També es realitzaran controls als establiments comercials tant per assegurar que la ciutadania compleixi el confinament com que  estiguin implementades les mesures de seguretat corresponents.

D’altra banda, es prestarà especial atenció el dia 2 de maig per  comprovar que les indicacions sobre les sortides per a fer esport de  manera individual es compleixen. També s’estan estudiant les diferents  fases previstes per al desconfinament per a adaptar-se amb noves  instruccions que garanteixin la seguretat i minimitzin la possibilitat  de transmissió del virus

Foto: Dos agents de la Policia Local de Torredembarra amb el dron policial. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This