Repartim el número 6 del Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/4/2020

Són temps complicats a causa del confinament i l’estat d’alarma declarat per lluitar contra el contagi del coronavirus, però el Torredembarra Actualitat no hem volgut faltar a la cita amb vosaltres aquest mes d’abril i en un dia tan especial com és Sant Jordi. Hem editat un sisè número amb menys pàgines i menys exemplars, però hem volgut publicar el nostre sisè número perquè considerem que la informació és un bé essencial en una societat democràtica com la que ha de ser la nostra i, a més, ens devem als nostres lectors i lectores. I aprofitem per desitjar-vos un Bon Dia de Sant Jordi!

Hem hagut de reestructurar la nostra xarxa de punts de distribució perquè la majoria estan tancats a causa de l’estat d’alarma, però ens trobareu en establiments que poden obrir malgrat el confinament i aprofitem per recordar-vos que hi heu d’accedir el menys possible perquè aquest confinament sigui possible. També els subscriptors/es rebreu el vostre exemplar.

Els nous punts de distribució són:

Torredembarra: Farmàcia Cogul, Farmàcia Miró, Farmàcia Escudé, Farmàcia Sant Jordi, Forn Cristià, Cafeteria Flaqué, Llibreria Miquel, Caprabo, CAP Torredembarra, Peixateria Magrinyà, Forn Livorno.

Altafulla: Forn Nogués, Forn Martí, Caprabo.

Creixell: Forn de pa Creixell, Fon Serrabassa.

La Pobla de Montornès: El Petit plaer, Estanc.

Roda de Berà: Estanc Vives.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This